tirsdag 31. mai 2011

Tirsdagspadling 31 mai

I dag var det 13 padlere som møtte opp til tirsdagstur. Planen var å møte Erik B. Jørgensen som padler skandinavia rundt. Vi padlet ut til byen og gjennom brosundet, tok en tlf til Erik for å høre hvor han var. Men han hadde slått leir på Kalvøya, så da ble det litt langt å padle. Gruppen delte seg i to. En gjeng padlet rundt Nørvøya, og en rundt Aspøya og over til slinningen. (Jeg og Sindre snek oss gjennom brosundet tilbake også)Vi måtte sjekke ut de omdiskuterte utbyggingene der ute. Personlig så syns jeg det er merkelig att de har fått tilattelse til å utvide en molo langt ut i sjøen, for så å bygge tre eneboliger på den.
Bålgjengen hadde også begynt å føre paller over på holmen. Vi slepte bort en palle som vi fant drivende, så nå kan vi skryte på oss att vi også har hjulpet til med bålet. Smilefjes som blunker
Det var masse liv på fjorden i dag, med seilere, roere og oss i kajakker. I havnen lå det også ett Cruise-skip. Og vi ble vinket til og fotografert der vi padlet gjennom brosundet.

Turen for min del ble på 12 km.
Alt i alt en kjekk dag på sjøen i fantastisk vær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar