torsdag 1. september 2011

Ruller videre

 

Siden jeg får to uker med padleforbud fra tirsdag så gjelder det å benytte seg nå. Har endelig begynt å komme litt på vei når det gjelder å rulle.selv om jeg klarte butterfly rulla for første gang på forrige rulletrening så rotet jegmed sveiprulla på go’sida.

Sol og strålende vær innbød til rulletrening. Så jeg mekket sammen ett kamerastativ slik att jeg skulle filme emg selv når jeg rullet…kledde på meg utstyret og trillet meg ned til sjøen. Tok GTen siden den er lett å komme seg ut av hvis jeg skulle få behov for det. Traff på floa også så da ble det fine rulleforhold på stranden. Men sjøen var som vanlig brunfarget pga all nedbøren i det siste. Så da var det ikke mye som viste under vann for å si det sånn.

rulletrening2 004

Kamera ¨stativet¨ fungerte iallefall slik som jeg hadde tenkt…Jeg setter kameraet ned i fordypningen og låser det fast med de rosa stroppene. Det har jo også en karabinkrok på seg som jeg fester rundt ene strikken. Funket supert!

Rullen på godsiden gikk som smurt i dag…snodige greier. Prøvde meg på ei butterflyrulle og det gikk ikke. Padlet meg en liten tur for å se om jeg fant klarere vann, men det var like brunt over alt. tilbake på stranden så prøvde jeg meg på vrangsiden.

Det gikk faktisk på første forsøk når jeg bare tok halve rulla, la meg bak og rullet opp igjen. Husket også å bue ryggen skikkelig og da gikk det så lett som bare det. Måtte ha to forsøk før jeg klarte å rulle hele vegen rundt….fant ut att det var lettere med øynene igjen! Lukket øynene, fløt opp, sveip, bue på ryggen og vips så var jeg oppe! Tok noen ruller til før jeg kjente att det var på tide å gi seg. Sjekket kameraet og oppdaget til min frustrasjon att det hadde slått seg av selv, etter rundt 10 min. Så da hadde jeg ikke fått med noe av rullingen på vrangsiden! Kjedelig, for det hadde vært artig å sett prosessen.

Men da var det bare en ting å gjøre, og det var å rulle litt til.

Det er deilig å merke framgangen….og jeg tror jeg har funnet ut hva som gikk feil på forrige rulletrening. Så nå må jeg prøve å rulle litt hver dag før det blir to ukers opphold.

3 kommentarer:

 1. Spanande å følgje rullinga di. Eg ser at du nokre gonger er litt tidleg oppe med hovudet og at du kanskje kan leggje deg endå meir ned mot bakdekket. Viss du fokuserar meir på dette, vil du klare rulla ved å halde midt på åra også, kvar gong. Og etterkvart handrulla også. I alle fall med greenlanden. .-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tipset! Det begynner å bli morro nå når jeg sjønner mer av hva jeg gjør! Merket att greenlanden til jentene er enda mer lettrullet enn GTen, i den klarte jeg å legge meg nærmere bakdekket. Fikk til Butterfly rulla i den på andre forsøk, og den klarer jeg ikke i GTen enda...men kansje snart ;)

  SvarSlett
 3. Tøft Susan! Du er skikkelig flink:) Håper virkelig vi får oss noen økter sammen når stingene mine har grodd og mandlene dine er ute:))

  Padlast:))

  SvarSlett