onsdag 27. juli 2011

Tur til Ellingsøyfjorden

 

I dag var det 10 stk som møtte opp til tirsdagspadling. Grått vær med lavt skydekke er ikke noe hinder når man skal ut å ha det kjekt. Vi fikk alt fra blikkstille fjord til litt vind og bølger på nordsiden i Ellingsøyfjorden. Tre yngre padlere var med på turen i dag. Min mellomste datter debuterte som turpadler i dag og hun måtte ha litt slep innimellom. Fint å få øve seg på det også, men må medkjenne att jeg var litt sliten i armer og rygg på slutten. Fikk heldigvis litt avlastning av Kenneth og Lars Ole, tusen takk!

Denne gangen satte vi kursen mot Ellingsøyfjorden. Vi var bortom Lerstadholmen og hilste på bukkene som var der, før vi rundet Svinøya og padlet tilbake til naustet. Turen ble på rundt 11 km.

Ser behovet for flere båter melde seg. Skal kikke på en Dex en av dagene. Men vurderer også å anskaffe en greenland til. Ikke en GT men en av de som er litt mindre. Ser att jentene ikke får nok støtte i GTen da de ikke når skikkelig frem til pedalene. Det er bare å komme med tips hvis dere vet om noen brukte båter til salgs!

En liten stemningsrapport fra turen:

Tur til Ellingsøyfjorden 26 juli 2011

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar