onsdag 20. juli 2011

Tirsdagspadling med spennende besøk!

I dag fikk vi overraskende besøk av en journalist fra NRK Møre og Romsdal. Hun lager en liten sommeraktivitets serie. Hun intervjuet Lars Ole, og ble overtalt til en liten testtur i kajakken. Det var litt nervøsitet å spore, men det gikk strålende! Gleder meg til å høre programmet!

I dag debuterte jentungen som turpadler, og det gikk over all forventning. Hun og datteren til Lars Ole fant tonen ganske raskt. Turen gikk til Langevågsholmane. Det ble en stopp hos geitene, og det var stor stas! De klatret rundt på kajakkene som ingen ting, tror nesten de ville bli med oss på tur! Jentene gikk iland, og det ble masse kos og klapping.

Vi snirklet litt rundt holmene og inn i lagunen, så kom regnet og sjøen stilnet helt av. Skikkelig deilig å padle i slikt vær. Lite båter var det også ute, så vi hadde fjorden nesten helt for oss selv.

Turen ble avsluttet med litt balanse- og rulletrening. Lengden på turen ble ca 8 km.

Tusen takk for turen alle sammen!

Det var utrolig godt å komme seg på vannet igjen etter tre uker på land. Jentungen var veldig fornøyd med turen, og maser allerede om å få bli med neste gang. Men da er det mellomstes tur. Har planer om telttur med jentene i sommer, det skal bli artig.

Bilder fra turen for de som vil se. Må visst lære meg å begrense meg litt.

~Susan

2 kommentarer:

  1. Kjempebra film Susan! Så bra at dere tar med jentene og at de koser seg! Artig med litt mediaoppmerksomhet også, det så ut som journalisten koste seg også...;o)

    SvarSlett
  2. Enig i det:) gleder meg til en kveldstur jeg også:)) håper været byr på en skikkelig solnedgang snart:) Vi padlest susan:))

    SvarSlett